Od torka, 11.6.2024 od 9. ure dalje do predvidoma 1.10.2024 bo zaradi popolne zapore ceste Tupaliče-Preddvor na odseku porušenega mostu pri Jelovici spremenjen potek voženj avtobusov.

Zaradi popolne zapore ceste se postajališče Tupaliče K za avtobuse v in iz smeri: Preddvor, Zgornja Bela in Bašelj ukinja. Posledično se bodo učenci iz navedenega postajališča v šolo lahko peljali:

  1. ob 7:00, čakajo Jezerjana v smeri Tupalič prestop v Tupaličah pred cerkvijo na manjši avtobus, ki bo prevoze opravljali po obvozu preko Brega in
  2. ob 8:10, čakajo Jezerjana v smeri Tupalič – brez prestopa, ker odhod izvaja manjši avtobus.

Odhoda avtobusov za prihod v šolo za učence, ki vstopajo na postajališču Tupaliče(pri cerkvi) ne bosta spremenjena, razen da bo avtobus vozil po obvozu preko Brega.

Povratek iz šole v smeri Tupalič bo ravno tako zagotovljen z manjšim avtobusom po obvozu preko Brega in sicer ob: 13:10, 13:51(malce prej kot običajno) in 15:01 uri. Po potrebi bo učence peljal do uvoza k penzionu Zaplata na zgornji cesti oziroma na Gmajno. Učenci za smer Kokra in Jezersko prestopijo v Tupaličah.

Kot je navedeno v dokumentu voznorednih sprememb, razen na postajališču Tupaliče K(pri pekarni), ne bo. Zaradi nekoliko daljše obvozne poti so možne manjše zamude.

Dostopnost