Učenke in učenci ter pedagoški delavci matične šole Preddvor in podružnične šole Kokra bomo sodelovali v letošnji čistilni akciji, ki jo v soboto, 6. aprila 2024, organizira občina Preddvor. Učenci in učenke se bodo akciji pridružili v kraju, kjer živijo, zato ta dan ne bo šolskih avtobusnih prevozov. Za malico, zaščitne plastične rokavice in zbirne vreče bo poskrbljeno. Vseeno pa predlagamo, da imajo otroci svoje gumijaste rokavice, ki so bolj trpežne. Otroci naj bodo primerno oblečeni in obuti. Priporočamo tudi zaščito pred klopi, saj se je sezona le teh že začela. Akcija se prične ob 8. uri in bo trajala do približno 11.00. Zbirna mesta in učitelji spremljevalci po posameznih krajih so objavljeni tu.

Učenci iz Kokre pričnejo s čistilno akcijo ob 8.00 na trgu pred cerkvijo.

Učenci z  Jezerskega bodo sodelovali v čistilni akciji, ki jo bo organizirala občina Jezersko. Načrtovana je v petek, 12. 4. 2024, s pričetkom ob 15.00.

K sodelovanju vabimo tudi vas, dragi starši, saj smo mnenja, da je zgled nas, odraslih, najboljši način učenja sodelovanja in sobivanja v lokalni skupnosti ter ohranjanja čistega in zdravega okolja.

Dostopnost